Over Ikwilopgroeien

Ik heb jarenlang geworsteld met de onzekerheid die mij was aangepraat. Ik had een laag zelfbeeld door verschillende obstakels die ik ben tegengekomen tijdens mijn opgroeipad. Het gaf een enorme deuk in mijn zelfvertrouwen. Doch ben ik tegen betere adviezen in mijn koppig karakter blijven inzetten om die verschillende obstakels te trotseren. Maar ik was mij niet bewust dat deze uitdagingen juist een voedingsbodem waren om mij te helpen opgroeien tot de persoon die ik vandaag ben. In de periode van 2013 tot  2015 ben ik van dichtbij gaan onderzoeken wat specifieke gedragingen in mijn omgeving voor mij betekenen maar ik zag meteen ook een link wat dit voor anderen zou betekenen. Meer bepaald voor de toekomstige generatie van jonge ouders en hun kinderen.

Ik ben Geert Derwael en kennismakelaar. Altijd al geweest, maar pas ontdekt aan het einde van 2019.

Met ik wil opgroeien wil ik de opgedane kennis verzamelen en op een eenvoudige wijze aan je presenteren. Sinds 2010 pas ik al met succes onze eigen opvoedmethodiek naar onbevangen opgroeien toe.  De kinderdagverblijven die vandaag verbonden zijn aan ik wil opgroeien zijn een vertaalslag van die visie, onze dagelijkse realiteit komt daar tot bloei. Het is een referentiepunt naar dat onbevangen opgroeien waar wij naar streven.

Ik heb 10 jaar onderzoek erop zitten. In 2020 was ik klaar om deze opgedane kennis met jou te delen. Net zoals ik vele jaren geworsteld hebt in mijn jeugd met alle invloeden van buitenaf. Is dit de reden waarom jij ook op dit kanaal bent terechtgekomen. Jouw zoektocht heeft ons met elkaar verbonden. Jij of je kind worstelt ook met de goed bedoelde adviezen van anderen. Onze maatschappij is sinds 2014 enkel maar complexer geworden. Het is logisch dat verwarring en onzekerheden ontstaan. 

Sinds 2016 helpen wij gezinnen tijdens het opgroeien met workshops, kind-ouder activiteiten en one to one coaching. Om en bij de 800 gezinnen hebben wij mogen helpen in hun transformatie naar (zelf)vertrouwen, zonder vooroordelen, moedig maar vooral niet geremd voor wat er komt.

Ook onze organisaties en ik hebben transformaties doorstaan. Dit platform is het bewijs dat men niet groeit als dingen makkelijk zijn. Wij zijn gegroeid door de verschillende obstakels en uitdagingen die een veranderlijke maatschappij met zich meebrengt. Ja, ook wij zijn gevallen en hebben moeten klauteren maar zijn door onze geloofskracht weer opgestaan. Wij hadden een referentiepunt, als het ware een blauwdruk. Dit willen wij met ik wil opgroeien doorgeven. Maar wij hebben ook een droom.

1. Dat schermen functioneel worden en dienen om ons leven te vergemakkelijken.

2. Dat wij fysiek contact belangrijker vinden dan een WhatsApp contact.

3. Dat er bubbels ontstaan met nauw contact, aandacht voor elkaar en met voldoende en respectvolle me-time

4. Vindingrijkheid

5. Groeiende passie en ambitie

6. Ondeugende jongeren vol zelfvertrouwen

7. Veel uitdagingen en overwinnen van drempels die zorgen voor geluksgevoel.

Met het aanbod van IK WIL OPGROEIEN willen wij samen met jouw gezin komen tot deze droom.


Wil jij hier deel van uitmaken? Beluister dan zeker onze podcast.

Winkelwagen