Verken de omgeving

Onze opvoedingsvisie vind je terug in verschillende verkenningsplekken waar jouw kind kan verblijven terwijl jij je kan focussen op andere zaken. Wat onze dagelijkse realiteit is, is jouw referentiepunt.

Kinderdagverblijf Charlotje

Wil jij met andere ouders participeren in onze samentuin “Hollandse veldjes” ? Dan is Charlotje de ontmoeting en exploreer omgeving bij uitstek.

Locatie: De Geloesplein 5, 3500 Hasselt
Even bellen? 011 18 28 45

Kinderdagverblijf Juul

Makkelijk te bereiken langs de toegangsweg Hasselt -Tongeren, toch een landelijke omgeving met plantages. Mag jouw kind exploreren in deze unieke omgeving?

Locatie: Hasseltsesteenweg 444, 3700 Tongeren
Even bellen? 012 21 91 81

Kinderdagverblijf Kamiel

Participeren en exploreren in de buurt. Een belangrijke waarde die wij meegeven aan de toekomstige generatie. Maak jij daar deel van uit?

Locatie: Boerenkrijgsingel 46, 3500 Hasselt
Even bellen? 011 74 51 90

BKO De Veldjes

Jouw kapoen kan gebruik maken van de voor- en naschoolse opvang op dezelfde locatie als zijn school. Kinderen in hun vertrouwde omgeving laten opgroeien is onze missie. Vakantieopvang ook mogelijk voor niet leerlingen van De Boomgaard.

Locatie: Veldstraat , 3500 Hasselt
Even bellen? 011 74 51 90

Kinderdagverblijf Floor

Makkelijk toegankelijk met het openbaar vervoer. Omgeven door het moois dat centrumstad Hasselt te bieden heeft, met een deelspeeltuin in de buurt. Is deze stadsopvang iets voor jouw gezin?

Ons vierde kinderdagverblijf is geopend!
Locatie: Oude Kuringerbaan 7, 3500 Hasselt

Winkelwagen