Spelen telt!

Extra draagkracht geven aan kinderopvangorganisaties. Dat is het doel waar wij ons dagelijks voor inzetten. Dit realiseren wij door ondersteuning te bieden naar betere financiële mogelijkheden. En door het professionaliseren van iedere schakel die aan de organisatie verbonden is.

Wil ook jij meer draagkracht ontwikkelen voor jouw kinderopvang? En je op een positieve manier onderscheiden? Wij helpen je hier graag mee verder!

Betere financiële mogelijkheden creëren

“Ik heb de ambitie om mee een sector te professionaliseren. Ik doe dit vanuit mijn passie voor ondernemerschap en genegenheid voor de sociale sector. Ik geloof dat door goed bestuur, kennis en ervaring een onderneming in een zwakke sector, een sterke onderneming kan zijn.”

Professionalisering van elke schakel

“Als zaakvoerder, voorzitter en teamleider ben ik sterk bezig met het bottom up management in de organisaties. Ik geloof dat iedere medewerker het beste van zichzelf laat zien als er rekenhouderschap is vanuit de directie dat leidt naar eigenaarschap van de medewerkers voor de organisaties.”

Onderscheidende kinderopvang

“Ik ben een kennismakelaar en geniet ervan om anderen te inspireren met mijn enthousiasme en motivatie over mijn passie; opvoeding en kinderopvang. Ik ben een rasechte netwerker die gelooft dat ondernemen enkel succesvol samen kan met betrouwbare, duurzame ideeën en partnerschappen die uniek onderscheidend zijn ten opzichte van concullega’s. Wij schrijven mee aan jouw DNA.”

#Label

Exclusief voor professionelen hebben wij digitale leeromgevingen opgezet. Dankzij dit initiatief:

Ontvang je op lage kostenbasis toegang tot pedagogische vakkennis.
Erken je jouw verbondenheid aan een pedagogisch bureau. Je laat aan de ouders zien dat je bewust werkt aan pedagogische kwaliteit. Jouw initiatief krijgt meer uitstraling en vertrouwen. 
Heb je jouw traject in eigen handen, onafhankelijk en los van officiële instanties.
Geniet je minder gedoe en meer tijd voor de kinderen.
Verruim je jouw kijk op kinderopvang en die van je collega’s, gebruikers en professionele partners.

“Als sociale ondernemer volg ik de veranderingen van de sector nauw op. Ik ben de ondernemer van het type innovator en creëer met mijn ondernemingen innovatieve bedrijven die gezinnen wil laten ervaren dat kinderopvang ook anders kan.”

Geert Derwael – Kennismakelaar

Stap 1

De competenties, vaardigheden en draagkracht versterken. De draaglast verminderen door tijdige detectie en praktische hulp. Jouw sociaal netwerk versterken.

Stap 2

Deelname aan trainingen en seminars specifiek gericht op onze trajecten; leidinggevende – begeleiding – organisatie – ouders.

Stap 3

Wij ondersteunen jouw groei. Samen onboarden wij naar een stevige organisatie.

Heb je interesse in een samenwerking?

Wij zijn innovators. De ideeën stromen uit onze brainstormsessies die we via persoonlijke consulting organiseren. Een one-to-one traject dat gebrand is om de early adopters in je organisatie te voeden.

Wil je graag meer weten over draagkracht ontwikkelen in je kinderopvangorganisatie? En jezelf profileren als een echt unieke en onderscheidende kinderopvang?

Laat je gegevens gerust achter!
We nemen contact met je op om de mogelijkheden te bekijken.

Ontdek ook onze Spelen telt! Facebookpagina.

Winkelwagen