Thuiswerk versus kinderopvang.

Er is al veel gezegd en geschreven over de geneugten en de problemen van thuiswerk tijdens corona. Maar nu is het duidelijk dat bedrijven er écht mee verder willen. Veel werkgevers hebben hun plannen klaar om hun medewerkers weer uit te nodigen op de werkvloer, maar ook om hen de kans te geven enkele dagen van thuis uit te laten werken.

De voordelen van thuiswerk zijn voor velen duidelijk. Geen nutteloos verkeer meer op de baan, geen drie uur kwijt aan files per dag, minder uitlaatgassen, … . Sommigen zijn mogelijks blij dat ze tussendoor betaald hun huishouden kunnen optimaliseren.

Wat is jouw reden voor thuiswerk?

Het is alvast duidelijk dat 100% thuiswerk door velen niet gesmaakt wordt en eerder een 2 tot 3 dagen regeling uit huis geopperd zal worden. Maar of je nu volledig thuiswerkt, enkele dagen of volledig uithuis … je moet ergens naartoe met je kinderen! Hoe combineer je flexibel werken met een kinderopvang die een vast opvangplan eist? Niet! Je dient dus opzoek te gaan naar kinderopvang die zich aanpast aan deze nieuwe mogelijkheden van thuiswerk.

Weg met de verplichte vaste opvangplannen!

Een kinderopvang die je niet verplicht om vaste dagen te reserveren maar je de ruimte geeft om jouw dagen last-minute toe te bedelen zodat jij toch naar die meeting uithuis kan vertrekken op de dagen dat al je collega’s kunnen en elkaar willen treffen!

Een organisatie die je ook ondersteunt op de momenten dat je zelf wil instaan voor de opvang van je kinderen. Omdat je met je werkgevers hebt kunnen overleggen dat beiden wisselend werken vanuit thuis. Zo staan beide ouders afwisselend in voor de opvang. Dat hier tools voor nodig zijn die je ondersteunen in je draagkracht spreken voor zich. De kinderopvang die zich aanpast aan thuiswerkers zorgt hiervoor!

Ontmoeting gebeurt voortaan óók in de kinderopvang!

En als je niet de mogelijkheid hebt om collega’s te ontmoeten op kantoor is andere ouders ontmoeten toch de absolute minimum must. Dat je bij je kinderopvang mogelijkheden krijgt om andere ouders te ontmoeten en ervaringen te delen hoort nu ook éénmaal binnen de nieuwe veranderingen. Zo zal mogelijks je inner cirkle uitbreiden en op andere kunnen rekenen die je begrijpen en een klik mee voelt.

Dat is onze kinderopvang! Een exploreeromgeving voor ouders en hun kinderen. Een plaats waar ondersteuning centraal staat met ontmoetingen. Een opvang die meedenkt om je flexibele mogelijkheden te behouden omdat jij dit belangrijk vindt voor je gezin. Inspelen op de noden, daar gaan wij voor.

Wie of wat is Meander Kids?

Meander Kids is onze overkoepelende naam van verschillende diensten die de ouder en hun kinderen ondersteunt. Want wij meanderen allemaal tussen verschillende obstakels, uitdagingen of situaties. Wij bij Meander Kids helpen zoeken naar de oplossing binnen je wensen en noden.

    Support call aanvragen?

    Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.    Winkelwagen